MÓRICZ 63 TÁRSASHÁZ

Székesfehérvár, Móricz u. 63.
 

Miért a Móricz 63 Társasház?

Alapvető célunk volt a minél ideálisabb tájolás, a lehető legtöbb természetes megvilágítás kialakítása, ezért a lakásokat a mai kor kívánalmainak megfelelően nagy üvegfelületű nyílászárókkal terveztük meg.

Nagy figyelmet szenteltünk a privát szféra és a közösségi részek elválasztására mind társasházi, mind az egyes lakások szintjén.

Szintén fontos szempont volt a lehető legtöbb terasz és erkély megtervezése. A szobák kialakításánál lehetőség szerint intim lakózónákat igyekeztünk megtervezni.

A lakásokhoz tartozó parkolókat egy mélygarázsban alakítjuk ki, így a felszíni parkolók helyett egy közös használatú kertet tudtunk biztosítani a lakóknak valamint különálló, privát kerteket az egyes földszinti lakásokhoz.

Az épület összes lakása az épületen belüli oldalfolyosón közelíthető meg, így a saját kertek és erkélyek használata zavartalan marad.

Az épület kiváló elhelyezkedésű. A belvároshoz való közelségét tekintve, csekély az utcában a forgalom. Valamint a közelben található óvoda, általános iskola, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és játszótér is.

Tekintse meg a látványterveket!

Pin It on Pinterest