Bemutatkozás

Altex Ingalanfejlesztő Kft.

A 2000-ben alapított Altex 99 Kft. egy mérnöki tanácsadással és minőségvizsgálattal foglalkozó székesfehérvári vállalkozás. Akkreditált minőségvizsgáló jogosultságaink az építőipar szinte teljes területét lefedik a talaj-tömörség- és teherbírás- vizsgálatoktól kezdve a teljes körű aszfalt-és betonvizsgálatokig. A mérések részben az építési helyszíneken, részben laboratóriumainkban zajlanak.

Munkavállalói létszámunk 15 fő, nagyrészt építőmérnöki, építészmérnöki és építész technikusi végzettséggel. Fluktuáció évek óta nincs.

Alvállalkozóként végzett munkáink mellett beruházóként saját ingatlanfejlesztéseket bonyolítunk. Épületeink építészeti és statikai tervezését mi végezzük, terveink megfelelő színvonalú megvalósulását magunk kontrolláljuk.

A minőségvizsgálói és az ingatlanfejlesztői tevékenységek pénzügyi és stratégiai különválasztásáról a közelmúltban döntöttünk. Az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységet az azonos tulajdonosi érdekkörbe tartozó 2003-ban alapított ALTEX Ingatlanfejlesztő Kft. veszi át.

Küldetésünk, hogy a már meglévő tudásbázisra és tapasztalatra alapozva, magas műszaki színvonalon tervezett és kivitelezett, magas életminőséget biztosító, nagy értéktartású ingatlanokat hozzunk létre.

A kivitelezésben együttműködő partnerünk a Kalmár Trendházak Kft a Kalmár Kft utódjaként komoly tapasztalattal bír társasházak építése terén: Kaposváron, Budapesten, Balatonlellén és Pécsen mintegy 400 lakást adott át sikeresen. Jelenleg futó projektjük a régi Kaposvári Ruhagyár területén egy 110 lakásos lakópark felépítése, amely 4 ütemben valósul meg.

Az alábbi linken megtekintheti a referenciák részletes bemutatását: http://kalmarkft.hu/ 

Közösen megálmodjuk

Célunk, hogy olyan otthonokat hozzunk létre, amelyek kiváló életminőséget biztosítanak lakóinak, minden egyes lakást úgy készítünk el mintha azt saját magunknak hoznánk létre. Nagy figyelmet szentelünk a privát szféra és a közösségi részek elválasztására mind társasházi, mind az egyes lakások szintjén.

A lakások alapáron is minőségi burkolatokat, szerelvényeket és szanitereket tartalmaznak. Ettől természetesen lehetségesek eltérések. Vevőink részére a legmagasabb szintű konfigurálhatóságot biztosítjuk otthonaik kialakításában, amit megálmodik, annak segítünk a megvalósításában. 

Megtervezzük

Építészeti szempontból fontosnak tartjuk, hogy olyan épület szülessen, mely méltó lenyomata lesz a mai kortárs építészetének, egyedi építészeti elemekkel rendelkezzen, ehhez folyamatosan figyeljük a legújabb világtrendeket, viszont szigorúan vigyázunk arra, hogy alázattal legyünk helyi épített környezet sajátosságaira.

A tervezés során az építész, a statikus, a szerkezettervező, szakági tervezők között folyamatos a kapcsolat, rendszeres közös tervezői konzultációk történnek. A tervek megfelelő szintre történő eljutásakor elkezdjük a belsőépítészeti tervezést és a lehetséges lakberendezési részleteket is kidolgozni a minél jobb élhetőség miatt.

A tervezés során minden csomópontot a funkciójának megfelelően, részletesen kidolgozunk. Hő-, víz- és hangszigetelési igények esetén a kívánt paramétereket kiszámoljuk és az előírásoknak megfelelően méretezve kivitelezzük. 

Megvalósítjuk

Hisszük és tapasztalatból tudjuk, hogy egy jó épület záloga az alapos tervezés és a folyamatosan kontrollált precíz kivitelezés. Számunkra a tervezés nem ér véget a tervezőasztalon, hanem az épületet az első gondolatoktól annak teljes befejezéséig szívvel-lélekkel végigkísérjük. Cégünk fő profiljából adódóan különös figyelmet fordítunk az építkezés során a minőségellenőrzésre. Több rétegből felépülő szerkezeteket minden egyes rétegre odafigyelünk, igy nem marad ki semmi, és nem maradnak bent később előkerülő, rejtett hibák. 

Partnereink

Alvállalkozóinkat elsősorban szakértelmük, és munkájuk minősége alapján választjuk ki: csak kifogástalan munkát végző, megfelelő referenciákkal rendelkező vállalkozók kerülhetnek be, akik az általunk részletesen kidolgozott tervek alapján végzik munkájukat.

Munkánk során mindig törekszünk a kölcsönösen előnyös üzleti megállapodások megkötésére. Csapatunk az alvállalkozóink jelentős részével megalakulásunk óta problémamentesen, viták nélkül működik együtt. 

A beépülő anyagok

A megfelelő végeredmény érdekében csak élvonalbeli gyártók termékeit építjük be, melyek drágábbak ugyan, de nem véletlenül. Az egyes nagy márkanevek presztízsének elérése és fenntartása általában évtizedek óta tartó, magas költségű innováció eredménye, melyet a versenytársak csak komoly lemaradással másolnak. Az építőanyag-gyártók felkészült és készséges területi képviselőivel konstruktív, napi szintű együttműködést folytatunk a gyári előírások és rendszermegoldások alkalmazása céljából.

Pin It on Pinterest